Forever Living Products Scandinavia AB

Fra plante til produkt

Forever har lang erfaring med å håndtere fersk Aloe vera og foredle den til produkter som blir verdsatt over hele verden. Våre plantasjer ligger i Texas, Mexico og Den dominikanske republikk. Som verdens største produsent av Aloe vera er det selvsagt for oss å ta hensyn til miljøet. Derfor dyrker vi med vekselbruk.


Et rent produkt

Etter høsting gjennomgår bladene en grundig renseprosess der de blir skylt i kaldt vann flere ganger samt høytrykksspylt. Så fjernes rusk og rask, og bladene inspiseres for å sikre at de ikke er skadet. Vi tar vår Aloe vera fra plantens indre, der den er godt beskyttet mot ytre påvirkning, slik at vi får gelé i sin reneste form.

Patentert prosess

Den rene geleen samles opp, og skallrester fjernes. Deretter går den gjennom en patentert stabiliseringsprosess som beskytter mot oksidering. Blad- og skallrester havner i komposten og blir en del av det naturlige kretsløpet.

Grundig testet

Nå har vi et godt grunnprodukt, men vi vil være sikre på at det alltid holder samme høye kvalitet. Derfor gjennomgår geleen både laboratorietester og analyser før den kan inngå som ingrediens i våre drikker og andre produkter.

God drikke

Aloe Vera Gel er grunnlaget for Forevers virksomhet og store suksess. Drikken er vår storselger over hele verden og består av stabilisert Aloe vera fra våre egne plantasjer. Mange millioner mennesker i over 150 land drikker den hver dag. Naturligvis er det den samme høye kvalitet på den Aloe veraen som inngår i alle våre andre produkter fra tannkrem til hudlotion.