Forever Living Products Scandinavia AB

Aloe Barbadensis Miller, husk navnet. Det finnes ca.400 arter av Aloe i verden, og alle har sine gode egenskaper. Men bare én sort har vært elsket av menneskeheten siden tidenes morgen: Aloe Barbadensis Miller. Vår Aloe vera.

Aloe vera er en subtropisk plante som klarer å lagre mye vann. I plantens blader finnes en tyktflytende gelé som kan enten drikkes som et kosttilskudd, eller blandes med andre ingredienser til ulike hud- og hårpleieprodukter.

Egne plantasjer og høy kvalitet

Man kan ikke lage et godt produkt av dårlige råvarer. Derfor starter vi på bunnen og dyrker vår Aloe vera på fruktbare åkrer med god vekstkraft.

For å ha full kontroll over hele prosessen fra dyrking til ferdig produkt, eier vi plantasjene selv. All dyrking skjer med vekselbruk for ikke å utarme jorda. Alle planter begynner som rotskudd fra en moden plante. Når planten er ca. tre år, blir de modne bladene skåret av for hånd og umiddelbart transportert videre for å renses og stabiliseres. Du finner mer informasjon om produksjonsprosessen under Fra plante til produkt.

 Forever er verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. All dyrkning skjer gjennom vekselbruk på våre egne plantasjer i USA (Texas), Mexico og Den dominikanske republikk. Derfor kan vi kontrollere og kvalitetssikre hele prosessen, fra dyrking og foredling til distribusjon. Våre drikker har fått kvalitetsstempelet International Science Seal of Approval, en svært god attest for våre mest populære produkter.Vi verner om Aloe veraen vår


Plantasjene

På våre plantasjer i Texas og Den dominikanske republikken begynner hvert eksemplar av våre 50 millioner Aloe vera-planter som et lite rotskudd fra et modent eksemplar. Her får det den tiden det trenger på å vokse, i perfekt jordsmonn for planten og i et klima med over 2000 soltimer per år. Når planten er ca. tre år, blir de modne bladene skåret forsiktig av for hånd og umiddelbart transportert videre. Resten av planten blir stående og danner nye, kraftige blad som får vokse og trives i sin egen takt. Efter 4–5 år med kontinuerlig dyrking og høsting blir Aloe-planten mindre produktiv, og feltet må plantes om med nye planter. Før omplanting settes feltet vanligvis ut av drift i en vekstsesong, og det blir i stedet sådd andre planter som kløver og bokhvete for å vitalisere jorden. Disse vekstene pløyes tilbake i jorden etter vekstsesongen og utgjør en utmerket naturlig kilde til nitrogen. Feltet plantes deretter om med små Aloe vera-planter, og vekstsyklusen gjentas. Vekselbruk som dette er bra for miljøet og bra for planten!


Grundig håndtering

Aloe veraen er håndplukket når den er perfekt modnet og vi bruker kun innergeleen som blir stabilisert i vår unike patenterte prosess. Både Aloe veraen og sluttproduktene våre gjennomgår en rekke grundige kontroller langs produksjonen for å sikre et trygt produkt med høy kvalitet. Aloe veraen vår brukes daglig av millioner av fornøyde kunder rundt omkring i verden, både for utvortes og innvortes bruk. Alle produktene våre følger alle lover og forskrifter for konsumentens sikkerhet.Trygge ingredienser

Vi på Forever følger kontinuerlig den seneste forskningen og anbefalinger som gjelder samtlige ingredienser i produktene våre. Nivåene av alle ingrediensene i samtlige sluttprodukter ligger alltid under tillatte og sikre nivåer ifølge rådende lovkrav og anbefalinger. Alle ingredienser og bruken av de i produktene våre er i dag tillatte innen EU og Skandinavia og ansees være sikre for konsumenten. For eksempel blir juicen vår framstilt etter veldig strenge kvalitetskrav og er laget av selve innergeleen, ikke bladdelene. Forever er helt trygg med sin Aloe vera som millioner av mennesker drikker daglig. 

Forevers produktutviklingsteam arbeider kontinuerlig med å forbedre og oppdatere produktene våre og tar alltid hensyn til den seneste informasjonen og anbefalingene i forbindelse med nye produkter og regelendringer. Det gjør at Forevers produkter alltid er sikre for konsument. Vi anbefaler imidlertid alltid at man rådfører seg med en autorisert lege eller annet kvalifisert helsepersonell for mer inngående informasjon før man starter et treningsprogram eller begynner å bruke kosttilskudd hvis man tar medisiner eller gjennomgår medisinsk behandling for helseproblem.

Hvis det er noe mer du vil vite om vår Aloe vera, er du velkommen til å kontakte oss.

 


View as
  • Grid
  • List
Videos to show
  • For you
  • Norge
  • Sverige
  • Danmark
  • Finland
  • England

Forever Living Products Aloe Vera NO

Forever Living Products Aloe Vera NO

Forever Living Products Aloe Vera SE

Forever Living Products Aloe Vera DK

Forever Living Products Aloe Vera FI 


 

Aloe vera

spørsmål
& svar

 

 


Kan jeg være trygg med Forevers Aloe Vera?

Forever har solgt sin egen Aloe vera siden 1978. Vi er sertifisert av The International Aloe Science Council (IASC) for den høye kvaliteten, vi er verdens største dyrker av Aloe vera og vi eier våre egne plantasjer. Aloe veraen vår er omsorgsfullt dyrket gjennom vekselbruk for ikke å utarme jorden, og frittgående geiter står for naturlig ugressbekjempning og gjødsling. Aloe veraen er håndplukket når den er perfekt modnet og vi bruker kun innergeleen som blir stabilisert i vår unike patenterte prosess. Vi følger prosessen nøye hele veien fra plante til ferdig produkt, og Aloe veraen vår brukes av millioner av fornøyde mennesker over hele verden, både for utvortes og innvortes bruk. Alle produktene våre følger alle lover og forskrifter for konsumentens sikkerhet.

Hvordan arbeider Forever Living med ingredienser?

Vi på Forever følger kontinuerlig den seneste forskningen og anbefalinger som gjelder samtlige ingredienser i produktene våre. Nivåene av alle ingrediensene i samtlige sluttprodukter ligger alltid under tillatte og sikre nivåer ifølge rådende lovkrav og anbefalinger. Alle ingredienser og bruken av de i produktene våre er i dag tillatte innen EU og Skandinavia og anses å være sikre for konsument. Forevers produktutviklingsteam arbeider kontinuerlig med å forbedre produktene våre og tar alltid hensyn til den seneste informasjonen i forbindelse med nye produkter og regelendringer.

Er Aloe vera trygg?

Det har forekommet spekulasjon i media om at Aloe vera kan gi opphav til påvirkning av leveren. Selvstendige organisasjoner som har gjort internasjonale sikkerhetsgranskninger av Aloe vera med henblikk til leverpåvirkning har funnet at det er svært få slike tilfeller som er innrapporterte, og at man i de sjeldne tilfellene som man kan finne har kommet til konklusjonen at den mest trolige forklaringen til leverpåvirkningen er den individuelle helseprofilen, et samarbeid mellom ikke-genetiske faktorer (f.eks. alder, medisinering, sykdomshistorie, infeksjoner) og genetiske faktorer, og ikke Aloe vera-produktenes sammensetning eller dosering. Ifølge den internasjonale levereksperten Professor Simon D. Taylor-Robinson, Professor of Translational Medicine, Liver Unit, St Mary’s Hospital i London, UK, ”er Aloe vera gel fra plantens indrefilet ufarlig å drikke hvis de anbefalte dosene følges.”  I ”American Herbal Products Association’s Botanical Safety Handbook, 2nd edition”, er geléen fra Aloe veraens indre blad listet som en klasse 1 plante som anses som sikker for inntak når den inntas i henhold til instruksjonene. Aloe vera har gjennomgått en vitenskapelig granskning og er tillatt som næringsmiddel av Europeiske myndigheter for næringsmiddelsikkerhet. Som med alle kosttilskudd anbefaler vi alltid at man rådfører seg med en autorisert lege eller annet kvalifisert helsepersonell for mer inngående informasjon før man starter et treningsprogram eller begynner å bruke kosttilskudd hvis man tar medisiner eller gjennomgår medisinsk behandling for helseproblem.

Hvorfor kan ikke Forever svare på medisinske påstander om Aloe vera?

Ettersom Forevers produkter er klassifiserte som kosttilskudd, ikke som medisin, er det strenge regulasjoner om hva vi får lov til å si om produktene våre. Derfor kan vi ikke gjøre noen medisinske påstander eller ulovlige helsepåstander eller besvare medisinske påstander fra andre. Vi kan heller ikke henvise til vitenskapelige artikler om Aloe veraens effekt i markedsføringen vår. Derimot er vi klar over at det finnes en stor interesse for Aloe vera og at mye forskning pågår rundt omkring i verden og vi synes at dette er både spennende og moro! 

Hvor kan jeg kjøpe Forever Livings produkter?

Du finner oss ikke i vanlige butikker. Forretningsmodellen vår kalles direktehandel og innebærer salg ved personlige møter utenfor tradisjonelle salgssteder. Klikk på ”Finn forhandler” her på hjemmesiden og finn en forhandler nær deg.