Forever Living Products Scandinavia AB


 

En livsstilsendring
for helsens skyld

 

En sunn livsstilsendring med varige resultater krever tålmod og et program som hjelper deg med å oppnå et optimalt resultat av treningen, kostholdet og kroppsforutsetningene for å kunne nå målene dine.
 

F15 er det nyeste tilskuddet i vår F.I.T.- familie. F.I.T., som står for Foundation, Inspiration og Transformation, er utviklet for at du skal få den hjelpen du trenger til å opprettholde en sunnere livsstil.

F15 består av tre komplette kostholds- og treningsprogram. Du velger mellom programmene F15 Beginner 1 & 2, F15 Intermediate 1 & 2 og F15 Advanced 1 & 2, avhengig av hvordan din aktive livsstil ser ut. Hvert program er altså inndelt i to nivåer, og hvert nivå er på 15 dager hver. Du kan enkelt velge å utføre bare nivå 1 eller begge nivåene for hvert program.

Når du kjøper en F15-pakke, får du en fullspekket 48-siders brosjyre med all informasjon du trenger for begge nivåene, samt produkter for 15 dager for nivå 1. Hvis du deretter ønsker å fortsette med programmet til nivå 2, trenger du bare å supplere med to Forever Aloe Vera Gel (kjøpes separat) og kan da fortsette i ytterligere 15 dager på nivå 2.

F15 er utformet spesielt for å gi deg de verktøyene du trenger for å lykkes med å endre livsstil for helsens skyld. Programmet er komplett med nøye utvalgte produkter for en aktiv livsstil, treningsopplegg, treningsvideoer, helsetips og kostholdsråd, slik at det blir lettere for deg å holde deg på den sunne banen.

 

Hvordan ser din aktive livsstil ut? Velg det F15-nivået som passer deg best: 

 

  F15 BEGINNER 1 & 2  

 
”For en suksessfull vektnedgang er det like viktig å endre tenkemåten sin som å forandre kroppen.”
 

F15 Beginner passer for deg som akkurat har begynt med, eller som ønsker å komme i gang med, en aktiv livsstil. Programmet hjelper deg med å forandre måten du forholder deg til mat og trening på.

Pakken inneholder nøye utvalgte produkter og en fullspekket 48-siders brosjyre med et treningsopplegg som gradvis øker i intensitet, tips som kan holde motivasjonen din oppe, gode og sunne oppskrifter og informasjon om hvordan du kan legge opp kostholdet, samt om hvordan ulike matvarer kan påvirke helsen din. Programmet oppmuntrer og hjelper deg slik at du kan opprettholde din nye og sunnere livsstil.

F15 Beginner lærer deg hvordan du gjør permanente forandringer for helsens skyld. 

Velg F15 Beginner hvis følgende stemmer for deg:

 • Du har ikke begynt eller har nettopp begynt med treningen din
 • Du ønsker å få en veiledning i hvordan du skal tenke om kosthold og trening for å skape permanente livsstilsendringer
 • Du vil tydelig kunne måle og følge opp resultatene dine

Bestill din egen F15 Beginner-pakke allerede i dag!   

 

 

 

 

  INTERMEDIATE 1 & 2  
 

”Forberedelse fører til framgang.”

 

 

 
Uansett om du allerede er aktiv, men ikke ser ønskede resultater, eller om du er klar til å ta neste skritt på den sunne banen, er Intermediate riktig valg for deg.

Pakken inneholder nøye utvalgte produkter for en aktiv livsstil og en fullspekket 48-siders brosjyre med et utførlig treningsopplegg som suksessivt øker i intensitet, gode og sunne oppskrifter med tydelig informasjon om hvordan ulike råvarer påvirker livsstilen, hvordan du unngår å falle for fristelser, og verdifulle tips som hjelper deg med å nå målene du har satt deg.

F15 Intermediate tar din allerede aktive livsstil til neste nivå. 

Velg F15 Intermediate hvis følgende stemmer for deg:

 • Du er regelmessig aktiv, men ønsker å ta treningen til neste nivå
 • Du ønsker å få hjelp med å strukturere kostholdet, trening samt kroppsmål og vekt for å nå målene dine
 • Du ønsker å få en komplett veiledning i hvordan din aktive livsstil kan få positive permanente resultater

Bestill din egen F15 Intermediate-pakke allerede i dag!  

 

 

 

 

  ADVANCED 1 & 2  

 

”Kroppen din er en maskin.”

 
 
Uansett om du er en atlet som står på toppen av karrieren, eller om du er svært aktiv og er ute etter nye utfordringer for å kunne nå neste nivå, så oppfyller F15 Advanced behovene dine.

Pakken inneholder nøye utvalgte produkter for en aktiv livsstil og en fullspekket 48-siders brosjyre med et tøft treningsopplegg, informasjon om hva du må spise for å matche kroppstypen din, hvordan du oppnår de beste resultatene ut fra forutsetningene dine, og hvordan du på en tydelig måte holder oversikt over framskrittene dine.

F15 Advanced går nærmere inn i kostholdssirkelen, hvilke råvarer som passer best med treningen din, og hvordan døgnrytmen kan påvirke resultatet. Du får oppskrifter på mat som passer med treningen din, og utførlig informasjon om hvordan du fortsetter å prestere.

F15 Advanced hjelper deg med å oppnå optimale resultater og beholde dem.

Velg F15 Advanced hvis følgende stemmer for deg:

 • Du presterer mye i treningen din
 • Du er ute etter nye, tøffe utfordringer
 • Du ønsker dypere kunnskap om hvordan kosthold, trening og helse henger sammen og påvirker resultatene dine

Bestill din egen F15 Advanced-pakke allerede i dag 

 

Produktene som er inkludert  i Beginner ser du under.


2x FOREVER ALOE VERA GEL®

Originalen! Vår storselgende Aloe vera-drikk består av håndplukket Aloe vera. Drikkes daglig av millioner av mennesker over hele verden.

1x FOREVER FIBER™

30 porsjonsforpakninger. En porsjon gir deg hele 5 gram kostfiber – men minimalt med karbohydrater og kalorier.

1x FOREVER LEAN™

120 kapsler. Forever Lean inneholder sporstoffet krom som bidrar til normal omsetning av makronnæringsstoffer (protein, karbohydrater og fett) og til å opprettholde normale blodsukkernivåer. Forever Lean inneholder også ekstrakter fra fikenkaktus og hvite bønner.

1x FOREVER ULTRA™

15 porsjoner. God shake med høyverdig soyaprotein, viktige vitaminer og mineraler. Maksimalt med næring og minimalt med kalorier gjør at den passer like bra som måltidserstatning ved vektkontroll som til mellommåltid, proteintilskudd etter trening eller når du helt enkelt har lyst på noe godt.

 Treningsøkter

Alle treningsøkter i samtlige F15-programmer kan utføres hvor og når det måtte passe deg. Vår PT online gir deg mulighet til å se og følge med på hele treningsprogrammet, fra begynnelse til slutt. Treningsøvelsene er tilpasset etter de ulike nivåene i F15, og treningsvideoer gjør det enklere for deg å lære dem.

Øvelsene, akkurat som treningsprogrammene, øker i vanskegrad etter hvert som du gjør framskritt i treningen. I F15 inngår i tillegg treningsøkter for å varme opp og roe ned. Vår PT online har du tilgang til døgnet rundt. 

Treningsvideoene finner du her.


Oppskrift

En innholdsrik salat kan være både mettende og god. Slik kan du lage en 500 kcal-lunsj:

Kok ½ dl mathvete. Server med:

50 g lufttørket skinke
30 g delt mozzarella
1 dl spinat
ruccolasalat
4 små plommetomater
1 ss ristede pinjekjerner
Dryss over 1 ts olivenolje og presset sitron etter smak. Pynt med fersk basilikum eller timian.

Flere oppskrifter finner du i brosjyrene som inngår i F15-pakken. 

 

Test deg selv og se hvilken av F15-boksene
som passer best for deg og din livsstil! 

START HeR

 

 

 

 

Tips på flere favorittprodukter for en aktiv livsstil. 

ARGI+ 

 

ARGI+ er et innovativt kosttilskudd utviklet spesielt for deg som lever et aktivt liv. Det inneholder aminosyren L-arginin samt en juice- og fruktekstraktmiks fra frukt og bær, blant annet blåbær, bringebær, vindruer og granateple. ARGI+ gir deg dessuten den daglige dosen av vitaminene C, D, B6, B12 og folsyre. 

 

Les mer

Forever Ultra 

 

Forever Ultra kan erstatte opptil to måltider per dag og fungerer utmerket som frokost, lunsj, middag og/eller kveldsmåltid. Man kan også bruke Ultra som mellommåltid. En porsjon Forever Ultra inneholder bare ca. 200 kcal, men det høye proteininnholdet gjør at den gir en god metthetsfølelse. På grunn av proteininnholdet orker du å trene samtidig som du erstatter måltider med Ultra, og proteinet gjør det dessuten lettere for deg å opprettholde muskelmassen. 

 

Les mer

PROx2proteinbar 

 

Sugen på et raskt, godt og litt sunnere mellommåltid? Eller et ekstra proteintilskudd i forbindelse med treningen? Prøv Forever PRO X²™! Vår deilige, glutenfrie proteinbar fås i to forskjellige smaker, sjokolade og kanel. Det høye proteininnholdet, 15 g per bar, gir en god metthetsfølelse til tross for at en bar ikke inneholder mer enn 165 kcal. 

 

Les mer

Aloe MSM Gel
 

Luktfri, dyptgående massasjegel med beroligende, styrkende og oppfriskende egenskaper. Inneholder blant annet MSM, Aloe vera og ulike urter. MSM (metylsulfonylmetan) er en organisk svovelforbindelse som finnes naturlig i nesten alle kroppens celler. MSM-innholdet i vår gel utvinnes fra trebark.

 

Aloe MSM Gel er en luktfri, klar massasjegel som ikke flekker. Den påføres sjenerøst på huden og masseres inn. 

 

Les mer

Vital5 

 

Vital5 er en smart basispakke som forenkler veien til velvære hver dag. Den inneholder fem av våre mest populære kosttilskudd: Aloe Vera Gel, Forever Arctic Sea, Forever Daily, Forever Active Probiotic og ARGI+. Du får også med et informasjonsblad med tips på veien til din sunnere livsstil. 

 

Les mer

C9

 

Legg grunnlaget for både å få det bedre og se bedre ut. C9 er programmet som på ni dager kan hjelpe deg med å kickstarte reisen din mot ditt smalere, sunnere jeg. Det er effektivt, enkelt å følge og gir deg verktøyene du trenger for å starte forandringen allerede i dag! 

 

Les mer

 

 

FAQ

Vi har samlet en rekke spørsmål og svar som vi håper skal hjelpe deg på veien.

Gör vårt test och se vilket av F15:s 
paket som passar din livsstil bäst!

STARTA HÄR

 


Hva er F15?

F15 består av tre komplette kostholds- og treningsprogram. Du velger mellom programmene F15 Beginner 1 & 2, F15 Intermediate 1 & 2 og F15 Advanced 1 & 2, avhengig av hvordan din aktive livsstil ser ut. Hvert program er altså inndelt i to nivåer, og hvert nivå er på 15 dager hver. Du kan enkelt velge å utføre bare nivå 1 eller begge nivåene for hvert program.

Når du kjøper en F15-pakke, får du en fullspekket 48-siders brosjyre med all informasjon du trenger for begge nivåene, samt produkter for 15 dager for nivå 1. Hvis du deretter ønsker å fortsette med programmet til nivå 2, trenger du bare å supplere med to Forever Aloe Vera Gel (kjøpes separat) og kan da fortsette i ytterligere 15 dager på nivå 2.

F15 er utformet spesielt for å gi deg de verktøyene du trenger for å lykkes med å endre livsstil for helsens skyld. Programmet er komplett med nøye utvalgte produkter for en aktiv livsstil, treningsopplegg, treningsvideoer, helsetips og kostråd, som skal hjelpe deg på den sunne banen.

Hvordan velger jeg mellom nivåene?

F15 består av tre komplette kostholds- og treningsprogram. Du velger mellom programmene F15 Beginner 1 & 2, F15 Intermediate 1 & 2 og F15 Advanced 1 & 2, avhengig av hvordan din aktive livsstil ser ut. Hvert program er altså inndelt i to nivåer, og hvert nivå er på 15 dager hver. Du kan enkelt velge å utføre bare nivå 1 eller begge nivåene for hvert program.

Velg Beginner hvis følgende stemmer for deg:

 • Du har ikke begynt eller har nettopp begynt med treningen din
 • Du ønsker å få en veiledning i hvordan du skal tenke om kosthold og trening for å skape permanente livsstilsendringer
 • Du vil tydelig kunne måle og følge opp resultatene dine

Velg Intermediate hvis følgende stemmer for deg:

 • Du er regelmessig aktiv, men ønsker å ta treningen til neste nivå
 • Du ønsker å få hjelp med å strukturere kostholdet, trening og kroppsmål og vekt for å nå målene dine
 • Du ønsker å få en komplett veiledning i hvordan din aktive livsstil kan få positive permanente resultater

Velg Advanced hvis følgende stemmer for deg:

 • Du presterer mye i treningen din
 • Du er ute etter nye, tøffe utfordringer
 • Du ønsker dypere kunnskap om hvordan kosthold, trening og helse henger sammen og påvirker resultatene dine
Trenger jeg å forberede meg før jeg kjører i gang?

Det er bra om du gjør deg kjent med treningsvideoene som hører til programmet, slik at du får en forståelse for opplegget. Tøm gjerne kjøkkenskapet for usunne fristelser før du begynner, som godteri, kaker, chips og brus. Les gjennom programmet og sett opp en nøyaktig handleliste for de råvarene du kommer til å trenge i det sunne kostholdet ditt.  

Trener man hver dag under programmet?

Nei, det er viktig at du hviler mellom øktene, slik at kroppen din får mulighet til å hente seg inn. Anbefalte hviledager er angitt i treningsopplegget i brosjyren for det enkelte programmet.

Skal jeg spise annerledes på de dagene jeg hviler?

Vi anbefaler at du følger kostholdsanbefalingene alle dager i løpet av programmet, også på de dagene du hviler. 

Kan jeg spise etter egne oppskrifter?

Absolutt. Oppskriftene våre er bare forslag som skal gi deg inspirasjon og hjelpe deg med å forstå prinsippet. Programmene inneholder kaloriberegnede oppskrifter, og følger du egne oppskrifter, kan du bruke egne kaloriberegningsverktøy og tilpasse kostholdet deretter. 

Hva inneholder F15-pakken?

F15 består av tre komplette kostholds- og treningsprogram. Du velger mellom programmene F15 Beginner 1 & 2, F15 Intermediate 1 & 2 og F15 Advanced 1 & 2, avhengig av hvordan din aktive livsstil ser ut. Hvert program er altså inndelt i to nivåer, og hvert nivå er på 15 dager hver.

Når du kjøper en F15-pakke, får du en fullspekket 48-siders brosjyre med all informasjon du trenger for begge nivåene, samt produkter for 15 dager for nivå 1. Hvis du deretter ønsker å fortsette med programmet til nivå 2, trenger du bare å supplere med to Forever Aloe Vera Gel (kjøpes separat) og kan da fortsette i ytterligere 15 dager på nivå 2.

Produktene som inngår i F15-pakken:

 • 2 x FOREVER ALOE VERA GEL®
 • 1 x FOREVER FIBER™
 • 1 x FOREVER LEAN™
 • 1 x FOREVER ULTRA™

F15 er utformet spesielt for å gi deg de verktøyene du trenger for å lykkes med å endre livsstil for helsens skyld. Programmet er komplett med nøye utvalgte produkter for en aktiv livsstil, treningsopplegg, treningsvideoer, helsetips og kostråd, som skal hjelpe deg på den sunne banen.

Hva er forskjellen på F15 og F1 og F2?

F15 består av tre komplette kostholds- og treningsprogram. Du velger mellom programmene F15 Beginner 1 & 2, F15 Intermediate 1 & 2 og F15 Advanced 1 & 2, avhengig av hvordan din aktive livsstil ser ut. Hvert program er altså inndelt i to nivåer, og hvert nivå er på 15 dager hver – til forskjell fra 30 dager som F1 og F2. Det gir større valgmuligheter i og med de tre nivåene Beginner, Intermediate og Advanced, der du velger det nivået som passer best med ditt treningsnivå. 

Kan man benytte F15 hvis man tar medikamenter eller er under legebehandling?

Hvis du tar medikamenter eller er under legebehandling, bør du rådføre deg med legen før du begynner med nye kosttilskudd og treningsprogrammer.

Kan man benytte F15 når man er gravid/ammer?

Hvis du er gravid eller ammer, bør du alltid rådføre deg med lege eller jordmor før du begynner med nye kosttilskudd og treningsprogrammer.

Kan man gjennomføre F15 om man er under 18 år?

F15-programmet og produktene som inngår i programmet, er utviklet og satt sammen for voksne. 

Hvor ofte kan man utføre programmet?

Du velger selv hvor ofte du vil utføre programmet. Rent teknisk kan du utføre det så ofte du vil, ut fra dine forutsetninger. Du kan plukke ut ulike deler av programmet om du vil fortsette, for eksempel kosthold og trening, når du har lært deg hvordan du skal gjøre det. Hvis du har klart Beginner, kan du fortsette med Intermediate og fra Intermediate gå til Advanced, hvis du vil utfordre deg ytterligere. Du kan begynne hvor du vil i nivåene så lenge du føler at det passer med din aktive livsstil.  

Hvordan er F15 tilpasset til Vital5 og C9?

C9, Vital 5 og F15 supplerer hverandre og inngår i konseptet F.I.T. Vital5 er en smart basispakke som forenkler veien til velvære hver dag. C9 bidrar til at du på kort tid kan komme i gang med nye, bedre vaner og kan også regnes som en kickstart etter en lengre hvile. F15 skal gi deg en langsiktig eller permanent livsstilsendring. I F15 gjennomfører du treningsprogrammer på ulike nivåer, avhengig av forutsetningene dine.

Hvordan finner jeg ut hva produktene inneholder?

Vi anbefaler alltid at du ser på innholdsfortegnelsen på pakken. Innhold kan endres og man bør derfor alltid holde seg oppdatert om den siste versjonen. Du kan også se informasjon om produktene på hjemmesiden eller spørre forhandleren.

Kommer F1 og F2 til å forsvinne fra sortimentet?

Vi har lyttet til kundene våre og ønsker fra dere og har i F15 skapt et moderne, mer tilpasset og brukervennlig program å arbeide med. De tre nivåene i programmet og 15 dagers intervall gjør det praktisk å selge inn og henvise til.

Lanseringen av F15 innebærer at vi ikke lenger kommer til å arbeide med F1 og F2. Programmene blir ikke lenger tilgjengelige i butikken den dagen vi lanserer F15. Nettsiden for F1 og F2 blir imidlertid værende til og med den 30. juni 2017, slik at alle kunder får mulighet til å gjennomføre og avslutte programmene sine.

Er F15 det samme som F1 og F2 til sammen?

F15 minner mye om F1 og F2, men det gir deg flere muligheter til å velge et program som passer akkurat for deg. Det er også enklere å tilpasse etter egne preferanser enn F1 og F2, med sine 15 dager per trinn på respektive nivå. 

Hvor lenge varer produktene i F15?

Produktene i F15 er tilpasset for å rekke til nivå 1 i 15 dager. For å utføre ytterligere 15 dager på nivå 2 kompletterer du enkelt med to dunker Aloe Vera Gel (selges separat), mens de andre produktene rekker i 30 dager forutsatt at du følger anbefalt daglig dosering. Ønsker du andre produkter for å forenkle din aktive livsstil så har Forever flere passende produkter. Kontakt din forhandler eller besøk hjemmesiden vår for mer informasjon.

Hvor mye og hvor raskt går man ned i vekt?

Hvor mye og hvor raskt du går ned i vekt er individuelt og er til stor del avhengig av forutsetningene dine (alder, vekt, kroppstype, grad av fysisk aktivitet osv. En varig vektkontroll innebærer et sunt og langsiktig engasjement. 

Får man pengene tilbake hvis man ikke er fornøyd med programmet?

Som på alle våre produkter har du som kunde 90 dagers kundegaranti. Det innebærer at du får pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd, innen 90 dager fra kjøpstilfellet.   

Kan man spise hva som helst når man utfører programmet?

Oppskriftene våre er bare forslag som skal gi deg inspirasjon og hjelpe deg med å forstå prinsippet. Programmene inneholder kaloriberegnede oppskrifter, og følger du egne oppskrifter, kan du bruke egne kaloriberegningsverktøy og tilpasse kostholdet deretter. Vi anbefaler at man følger anbefalingene og tipsene i programmet for å oppnå best mulig resultat. 

Trenger man å kjøpe andre produkter eller næringsmiddel i tillegg når man gjennomfører programmet?

Du må supplere med mat etter ditt eget kostholdsopplegg. Du trenger ikke noe utstyr i Beginner, men i Intermediate og Advanced trenger du utstyr til øvelsene: treningsbånd, stol, håndvekter og benk/stepkasse. Til Advanced trenger du i tillegg en kettlebell og aktivitetsball. Det er en fordel å ha en vekt og et målebånd hjemme. 

Hvilke typer trening inneholder programmene?

Treningsøktene varierer mellom styrketrening og kondisjon samt oppvarmnings- og nedroingsøkter, i varierende grad. Du velger det programmet som passer best inn i din livsstil. Kontakt forhandleren din eller se treningsvideoene til programmene for å få mer informasjon.